Vraag naar opleiding en training rond grenzen stellen en agressiemanagement komt steeds vaker vanuit medewerkersteams, zoals binnen de zorg, het onderwijs of de overheid. Voor deze doelgroepen heeft Pure Power eigen ontwikkelde train-het-team opleidingen en trainingen. Desgewenst organiseert en coördineert Pure Power ook de trainingslocatie, -administratie, -planning, -communicatie, -uitvoering, en -catering. Waardoor u er bijna geen omkijken naar heeft. Dat is het voordeel van de combinatie van een communicatie- en trainingsbureau.

Pure Power weet door haar jarenlange ervaring hoe zinvol het is om zowel volwassenen als kinderen te trainen op het omgaan met lastige situaties. Want lastige situaties hebben bijna altijd te maken met grensoverschrijdend gedrag van anderen, maar soms ook van jezelf. En aan beide is te werken. Het volgen van een weerbaarheids- of agressiemanagementtraining laat duidelijk zien dat het zelfvertrouwen toeneemt. Daarnaast verandert er vaak iets in iemands houding en uitstraling, waar al een preventieve werking van uitgaat.

492ba5_87883a3bcaac4272bfa0733ea319310dDoor regelmatig aandacht te schenken aan de eigen oplossingsmogelijkheden, geven deelnemers in evaluaties aan dat de training hen daarbij heeft geholpen. Vooral reacties als ‘nu weet ik eindelijk wat ik kan en (niet) moet doen in een nare situatie’ geeft Pure Power de motivatie om te trainen

Ieder stukje ontdekte en toegevoegde pure power aan een persoonlijkheid geeft voldoening. Soms zijn de resultaten zo opzienbarend dat het nut en de noodzaak van een training zich zonder twijfel openbaart. De oprecht enthousiaste gezichten van cursisten (zelfs jaren later) spreken boekdelen. En daar draagt Pure Power graag aan bij.