In samenwerking met het Gadaku Institute biedt Pure Power de ‘train-het-team’ Eén dag Introductie Training (EDIT) Rots & Water aan. Deze EDIT is bedoeld om teams binnen het primair en voorgezet onderwijs te introduceren in werkwijze en doelstellingen van het Rots & Waterprogramma. Het is tevens de beste en snelste manier om het Rots & Waterprogramma schoolbreed in te voeren, en reeds functionerende Rots & Watertrainers binnen de school of organisatie te ondersteunen.

De inhoud van de EDIT is beschreven in het Rots en Water Starters boek en bestaat uit: leren gronden en centreren, ademkrachtoefeningen, grenzen aan leren voelen, respecteren, stellen en verdedigen, en het Rots & Water referentiekader voor communicatie op verschillende niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal en sociaal niveau.

Kosten van de EDIT zijn € 1.450,- incl. BTW voor teams van maximaal 30 personen. Daarbij zijn vijftien Rots & Water Starters handboeken (kostprijs € 25,- per stuk) en twee Rots & Water dvd’s (kostprijs € 55,- per stuk) inbegrepen.

Voor informatie en reservering neemt u contact op via 06 5162 7797 of info@pure-power.nl.